Information till boende

  

Styrelsen har beslutat att man man får ställa rollator hopfälld mot  vägen,  tillåts förvaras i trapphusens ingång till 15-23, 18-20, 22-24 samt 26-28. det gäller en (1) rollator per trapphusentré.

                    

                            OBS

             Nytt datum           Com hem TV

Den 8 september går vi över till att sända tv-kanaler helt digitalt. Genom att upphöra med analoga sändningar  och FM-radio till er fastigheter frigör vi utrymme i nätet som den äldre tekniken tagit upp. det ger oss kapacitet att leverera stabilare och snabbare bredband. Ni som inte har skaffat digitala utrustningen bör göra det nu, det ingår i er månads avgift.

Det kan du göra via Com Hems hemsida, comhem.se/gruppavtal. Klicka på visa tv erbjudande och följ instruktionerna. Vill du hellre prata med någon så ringer du kundservice för gruppavtal ,  TEL. 0775-171720

               Mvh Styrelsen

 

             OBS!

Det är absolut förbjudet att slänga elektronikskrot samt bilbatterier samt övrigt icke sorterbart avfall i våra miljöbodar.  Upphör inte detta blir vi tvungna att höja hyran p.g.a av merkostnad för föreningen.