Information till boende

Infodring av avloppsrören  är nu i gång på 19-21 och 22-24.

 

Har din toalettstol svårt att hålla tätt ?

Det kan bero på att packningen blivit dålig. Föreningen ser över vattenförbrukningen och erbjuder nu ett kostnadsfritt byte av packning på en läckande toalettstol. Kontakta Kjell 070-4020148 för tidsbokning.

Observera att erbjudandet endast gäller packningsbyte. Om andra fel upptäcks kan kostnader tillkomma. Inga åtgärder kommer dock att göras på plats utan överenskommelse med den enskilde lägenhetsinnehavaren.

Mvh  Styrelsen

 

 Har ni koll på era Brandvarnare och glöm inte att byta batteri. Vill påminna att det bör finnas minst en brandvarnare i varje lägenhet.

Mvh Styrelsen

 

Pubkvällar!

Några har frågat om pubkvällar, det finns lokal men det behövs en festkommitté som har lusta att arrangera dessa kvällar, styrelsen har inte möjlighet att sköta detta också, så finns det några som kan vara intresserade att ingå i festkommitté så hör av er till Benita eller någon i styrelsen.

Mvh Styrelsen

 

 

OBS!

Det är absolut förbjudet att slänga elektronikskrot samt bilbatterier samt övrigt icke sorterbart avfall i våra miljöbodar.  Upphör inte detta blir vi tvungna att höja hyran p.g.a av merkostnad för föreningen.