Information till boende

  

Det har förekommit inbrottsförsök i matkällaren på 24A.V G kontrollera era förråd. Även åverkan på bommen till 23 har upptäckts. Är det någon som har sett händelsen?

 Om ni ser något avvikande, notera tidpunkten och ring vaktbolaget! 021-127711 ( Cequred Security)

Mvh Styrelsen

 
             Nytt datum           Com hem TV
Den 8 september går vi över till att sända tv-kanaler helt digitalt. Genom att upphöra med analoga sändningar  och FM-radio till er fastigheter frigör vi utrymme i nätet som den äldre tekniken tagit upp. det ger oss kapacitet att leverera stabilare och snabbare bredband. Ni som inte har skaffat digitala utrustningen bör göra det nu, det ingår i er månads avgift.
Det kan du göra via Com Hems hemsida, comhem.se/gruppavtal. Klicka på visa tv erbjudande och följ instruktionerna. Vill du hellre prata med någon så ringer du kundservice för gruppavtal ,  TEL. 0775-171720

               Mvh Styrelsen

 

             OBS!

Det är absolut förbjudet att slänga elektronikskrot samt bilbatterier samt övrigt icke sorterbart avfall i våra miljöbodar.  Upphör inte detta blir vi tvungna att höja hyran p.g.a av merkostnad för föreningen.