Information till boende

                                              Com hem TV
Den 26 maj går vi över till att sända tv-kanaler helt digitalt. Genom att upphöra med analoga sändningar  och FM-radio till er fastigheter frigör vi utrymme i nätet som den äldre tekniken tagit upp. det ger oss kapacitet att leverera stabilare och snabbare bredband. Ni som inte har skaffat digitala utrustningen bör göra det nu, det ingår i er månads avgift.
DET KAN DU GÖRA VIA COM HEMS HEMSIDA, COMHEM.SE/GRUPPAVTAL. KLICKA PÅ VISA TV-ERBJUDANDE OCH FÖLJ INSTRUKTIONERNA. VILL DU HELLRE PRATA MED NÅGON SÅ RINGER DU KUNDSERVICE FÖR GRUPPAVTAL,  TEL. 0775-171720

               Mvh Styrelsen

 

Stentorpsgatan 15

kommer under några veckor att renovera avloppet i botten plattan (infodring), så en vis störning kommer att finnas då. På grund av infodring i 3 garage så har styrelsen besluta att  dessa bilar får stå utan för garaget under tiden som infodring pågår.

Mvh Styrelsen.

Under april kommer en upprensning att ske i källar- och vindsgångar samt i matkällarkorridorer, skyddsrum och trapphus. Allt som inte hör hemma i dessa utrymmen och som inte är undanplockat senast 1/4 2020 kommer att fraktas bort.
Mvh styrelsen Brandskyddsansvarig Roland Leske
 

OBS!

Det är absolut förbjudet att slänga elektronikskrot samt bilbatterier samt övrigt icke sorterbart avfall i våra miljöbodar.  Upphör inte detta blir vi tvungna att höja hyran p.g.a av merkostnad för föreningen.