Hyran via Kivra

Så här skriver Riksbyggen:

Från mitten av oktober i år skickar vi på Riksbyggen månads-/hyresavier till Kivra för de kunder som är anslutna dit. Det innebär att du framöver hittar din månads-/hyresavi i Kivra om du är ansluten. Du kan då enkelt betala din avi via Kivra om du vill det. Har du inte Kivra idag kommer du få din månads-/hyresavi precis som vanligt.

I samband med den här förändringen kommer vi också att styra om utskicken av månads-/hyresavier om du har Autogiro men inte är ansluten till Kivra. Avin kommer då att skickas till din e-post. I de fall vi saknar e-postadress till dig så kommer du att få din månads-/hyresavi i brevlådan precis som vanligt. Den här förändringen sker från och med den 2 november 2020.

Vårt mål är att hitta en så smidig lösning som möjligt för dig som kund och samtidigt minska antalet utskrifter och brev som skickas fysiskt vilket bidrar till en mer hållbar miljö.

Har du fått dina avier till Kivra men vill att våra avier i fortsättningen ska skickas per post istället? (Börjar gälla från nästa utskick)
1. Logga in på Kivra.se/Kivras app
2. Klicka på Meny
3. Välj inställningar
4. Välj avsändare
5. Välj brev
6. Leta reda på Riksbyggen i listan och klicka på namnet
7. Bocka ur den gröna markören “Digital post från avsändaren”

Har du inte Kivra så ladda ner appen och betala dina fakturor smidigt via telefonen.
Ladda ner appen via din play butik/ Appstore och följ instruktionerna, du behöver BankID.

Tillsammans minskar vi skövling av skog.
//Styrelsen